پژوهشکده علوم شناختی - 1403/5/2

کارگاه سایکوفیزیک

دومین مدرسه تابستانی سایکوفیزیک ۱۴۰۲

پس از برگزاری اولین دوره مدرسه سایکوفیزیک در سال 1400، به منظور توسعه و گسترش فعالیت های علمی و تخصصی در حوزه علوم شناختی و ایجاد بسترهای مناسب برای انتقال اطلاعات و تجارب به اساتید و دانشجویان رشته های روانشناسی، توانبخشی، روانپزشکی، علوم رفتاری در حوزه علوم شناختی، با حمایت ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی دومین دوره آموزشی سایکوفیزیک برگزار می شود. این دوره آموزشی از مرداد ماه 1402 به صورت مجازی به مدت دو ماه برگزار خواهد شد، شرکت کنندگان طبق برنامه اعلامی به ویدیوهای آموزشی دوره های قبل را تماشا می کنند که در آنها به آشنایی با اصول و روش‌های طراحی تکالیف رفتاری و سایکوفیزیک، برنامه نویسی در محیط MATLAB پرداخته شده است. سپس بخش های برنامه نویسی و پردازش داده توسط شرکت کنندگان دوره به صورت همزمان با محققین کمک تدریس در جلسات مجازی تمرین و رفع اشکال می گردد. محتوای دوره آموزش مجازی سایکوفیزیک با همکاری اساتید دکتر ابراهیم پور، دکتر نظری، دکتر رضایت، دکتر صنایعی، دکتر ذباح و دکتر رفیعی (پژوهشگاه دانش های بنیادی، دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی ایران) آماده شده است. متقاضیان و علاقه مندان برای شرکت در این دوره آموزشی می توانند حداکثر تا 27 مرداد ماه از طریق این لینک پیش ثبت نام نمایند. هزینه این دوره دو میلیون تومان می باشد که با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی این مبلغ برای 20 نفر از شرکت کنندگان با 80 درصد تخفیف، 400 هزار تومان خواهد بود. انتخاب افراد مورد حمایت ستاد بر اساس بررسی رزومه، توصیه نامه استاد راهنما و ویدیوی معرفی انجام خواهد گرفت. نتایج از طریق ایمیل به اطلاع پذیرفته شدگان رسانده خواهد شد تا اقدام به تکمیل و نهایی کردن فرایند ثبت نام نمایند.

اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام