پژوهشکده علوم شناختی - 1403/5/1

مدرسه تابستانی

چهارمین مدرسه تابستانی پردازش داده های علوم اعصاب ۱۴۰۲

پس از برگزاری سه دوره مدرسه پردازش داده های علوم اعصاب، به منظور توسعه و گسترش فعالیت های علمی و تخصصی در حوزه علوم شناختی و ایجاد بسترهای مناسب برای انتقال اطلاعات و تجارب به اساتید و دانشجویان رشته های علوم اعصاب، فیزیولوژی، پزشکی در حوزه علوم شناختی، با حمایت ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی چهارمین دوره آموزشی پردازش داده های علوم اعصاب برگزار می شود. این دوره آموزشی از مرداد ماه 1402 به صورت مجازی به مدت دو ماه برگزار خواهد شد، شرکت کنندگان طبق برنامه اعلامی به ویدیوهای آموزشی دوره های قبل را تماشا می کنندکه در آنها به آشنایی با اصول و روش‌های پردازش داده های علوم اعصاب، برنامه نویسی در محیط MATLAB و پیاده سازی روش های پردازش مبتنی بر spiking activity و local field potential در محیط MATLAB پرداخته شده است. سپس بخش های برنامه نویسی و پردازش داده توسط شرکت کنندگان دوره به صورت همزمان با محققین کمک تدریس در جلسات مجازی تمرین و رفع اشکال می گردد. محتوای دوره آموزش مجازی پردازش داده های علوم اعصاب با همکاری اساتید پژوهشکده علوم شناختی، پژوهشگاه دانش های بنیادی با همکاری مرکز فن آوری های همگرا، دانشگاه تهران و دانشکده مهندسی برق، دانشگاه تربیت مدرس آماده شده است. متقاضیان و علاقه مندان برای شرکت در این دوره آموزشی می توانند حداکثر تا 27 مرداد ماه از طریق این لینک پیش ثبت نام نمایند. هزینه این دوره دو میلیون تومان می باشد که با حمایت ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی این مبلغ برای 20 نفر از شرکت کنندگان با 80 درصد تخفیف، 400 هزار تومان خواهد بود. انتخاب افراد مورد حمایت ستاد بر اساس بررسی رزومه، توصیه نامه استاد راهنما و ویدیوی معرفی انجام خواهد گرفت. نتایج از طریق ایمیل به اطلاع پذیرفته شدگان رسانده خواهد شد تا اقدام به تکمیل و نهایی کردن فرایند ثبت نام نمایند.

اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام