معاونت فناوری - 1400/8/5

کارگاه

دوره مقدماتی پایتون برای دانش‌گران

مدرس: دکتر جواد عبادی (دکترای ذرات بنیادی از پژوهشگاه دانش‌های بنیادی و دانشگر داده در بانک خاورمیانه)

دوره مقدماتی «پایتون برای دانش‌گران» اولین عنوان از مجموعه کارگاه‌های علم داده است که با هدف آموزش اصولی و گام به گام این مهارت‌ها در مدرسه دانش و با همکاری مرکز نوآوری و تجاری‌سازی پژوهشگاهدانش‌های بنیادی برگزار می‌شوند. برای فارغ‌التحصیلان موفق این دوره‌ها فرصت‌های شغلی مرتبط فراهم خواهد شد.

درباره دوره:
• در دنیای امروز، برنامه‌نویسی یکی از مهارت‌های اساسی در بسیاری از رشته‌های علمی و فنی-مهندسی است و یادگیری اصولی آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. علاوه بر محیط دانشگاهی و پژوهشی، تسلط خوب و مؤثر بر این مهارتِ پایه در بازار کار نیز امتیاز بسیار بالایی محسوب می‌شود.

• دوره حاضر برای علاقمندان به ورود در پژوهش‌های علمی و فنی در رشته‌های مختلف و یا علاقمندان به ورود به بازار کار برنامه‌نویسی/تحلیل داده ترتیب داده شده است و پیش‌نیاز دوره‌های مقدماتی و پیشرفته در حوزه‌های شامل تحلیل داده است که پس از این دوره برگزار خواهند شد.

• اهداف چهارگانه این دوره از این قرارند:
۱- آموزش اصول اساسی و کاربردی برنامه‌نویسی و تفکر محاسباتی
۲- آموزش گام به گام و جامع زبان پایتون (Python)
۳- ایجاد آمادگی لازم برای ورود به دوره‌های پیشرفته‌تر در حوزه علم داده و کاربردهای آن در رشته‌های مختلف علمی و فنی و نیز دوره‌های برنامه‌نویسی وب، معاملات الگوریتمی و دوره‌های دیگری که نیاز به مهارت‌های برنامه‌نویسی دارند.
۴- ایجاد و فعال کردن کامیونیتی برنامه‌نویسی برای دانش‌گران حوزه‌های مختلف و فعالان امروز و آینده حوزه‌های کاری مرتبط

• این دوره پیشنیاز خاصی ندارد و اطلاعات دبیرستانی برای شرکت در آن کافی است. مخاطبان این دوره همه دانشجویان و پژوهش‌گران رشته‌های مختلف علمی و فنی (فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی، نوروساینس، ریاضی، علوم کامپیوتر، مهندسی برق، مهندس مکانیک، مهندسی صنایع و غیره) هستند که نیازمند و علاقمند به یادگیری برنامه‌نویسی برای استفاده در رشته فعلی یا آینده خود هستند. دانش‌آموزان پیشرفته دبیرستانی نیز می‌توانند در این دوره شرکت کنند.

• از آن‌جا که یادگیری مهارت برنامه‌نویسی مانند بسیاری از مهارت‌های دیگر، بدون انجام تمرین‌های مناسب و مستمر امکان‌پذیر نیست، این دوره شامل مجموعه متنوع و هدف‌مند از خودآزمایی‌ها و تمرین‌هاست که برای یادگیری عملی و تثبیت مهارت‌های اساسی برنامه‌نویسی با پایتون طراحی شده‌اند. لازم به ذکر است که بخشی از درس‌ها و آموزش‌های دوره در این تمرین‌ها گنجانده شده‌اند تا شرکت‌کنندگان بتوانند یادگیری فعال(active learning) داشته باشند.

• دانش‌یار و هم‌یاران این دوره در تمام مراحل یادگیری در کنار شما خواهند بود تا شما را به نحو مطلوب در مسیر یادگیری‌تان هدایت کنند. ارتباط با دانش‌یار و هم‌یاران دوره و شرکت‌کنندگان دیگر از طریق فروم دوره انجام می‌گیرد.

• پس از گذراندن دوره و انجام تمرین‌ها، گواهی‌نامه‌ٔ شرکت در دوره را به زبان انگلیسی دریافت خواهید کرد.

⌛️ مهلت ثبت‌نام: ۱۱ آبان ۱۴۰۰
🛫 تاریخ شروع: ۱۳ آبان ۱۴۰۰