پژوهشکده فلسفه تحلیلی - 1400/4/13

درگذشت ناگهانی دانشجوی گرانقدر پژوهشگاه
مصعب ایزدی سعدی، دانشجوی دکتری فلسفه تحلیلی
مراسم یادبود:‌ دوشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۰، ساعت ۱۷

آقای مصعب ایزدی سعدی در مهرماه 1395 به عنوان دانشجوی دکتری در پژوهشکده فلسفه تحلیلی پذیرفته شد. وی علیرغم آن که سابقه تحصیل در فلسفه اسلامی داشت، توانست با خواندن مقالات تعیین شده برای امتحانات دکتری در آن دوره و در رقابت با عده کثیری از دانشجویان پذیرفته شود.

وی دوره دو سال آموزشی را، همراه با سایر دانشجویان، با موفقیت به پایان رسانید و در شروع سال سوم نوشتن پایان نامه دوره دکتری خود را در زمینه «ارزش معرفتی تجارب دینی» تحت نظر آقای دکتر محمود مروارید آغاز کرد. قرار بود تا چند ماه دیگر از پایان نامه خود دفاع کند که به صورت کاملاً غیرمنتظره و به دنبال بیماریی که تاکنون هیچ علامتی از خود بروز نداده بود دارفانی را وداع گفت.

آقای ایزدی برای بسیاری از ما در پژوهشکده فلسفه تحلیلی سمبل فروتنی، ادب و اخلاق بود. درگذشت ناگهانی او برای همه، و به خصوص برای کسانی که از نزدیک با وی در تماس بودند، بسیار ناگوار و تأسف بار بوده است.

از درگاه ایزد متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای خانواده ارجمندشان صبر و شکیبایی مسألت می­‌نماییم.

مراسم یادبود:‌ دوشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۰، ساعت ۱۷:۰۰
لینک مراسم: