مرکز پژوهش مهندسی مغز - 1397/5/10

گذراندن پایان‌نامه‌ی دانشجویی دکتری در مرکز مهندسی عصبی پژوهشگاه دانش‌های بنیادی

مرکز مهندسی عصبی برای دانشجویان دکترایی که می‌خواهند پایان‌نامه‌ی خود را در موضوعات مرتبط با علوم اعصاب شناختی/سیستمی انجام دهند، فرصت‌های مناسبی فراهم می‌کند.

شرح فرصت: آزمایشگاههای تخصصی الکتروفیزیولوژی نخستیان (پریمات) و واسطه های عصبی مهندسی عصبی واقع در پژوهشگاه دانشهای بنیادی از بین افراد واجد شرایط در مقطع دکتری مهندسی برق، کامپیوتر ، ریاضی، فیزیک و نوروساینس به منظور پژوهش و انجام رساله دکتری خود دانشجو می پذیرد. در آزمایشگاه های مذکور، با استفاده از ثبت نورونی از قشر اولیه بینایی میمونهای هوشیار و بیهوش به مطالعه مدارهای نورونی دخیل در سیستم بینایی پرداخته خواهد شد. بطوریکه با ثبت الکتروفیزیولوژی از سیگنالهای نورونی و ارایه مدلهای محاسباتی به نگاشت دقیق از عملکرد نورونهای کورتکس اولیه بینایی پرداخته تا با نگرش مهندسی طراحی و ساخت پروتز های مغزی نقش بسزایی را در درمان اختلالات بینایی و شناختی فراهم سازیم. در آزمایشگاه واسطه های عصبی نیز با استفاده از طراحی آرایه های چندگانه الکترودی و کنترل جابجایی الکترودها به روش بیسیم به مطالعات سیستمیک مدارهای شناختی نورونی قشر مغز و هسته های نورونی زیر قشر مغز پرداخته خواهد شد.
مزایا: دانشجویان دکتری برای مدت سه سال از حمایت مالی حق التحقیق به منظور فعالیت پژوهشی برخوردار خواهند شد و همچنین فرصت مرکز گذراندن دوره شش ماه در آزمایشگاههای خارج از کشور که با مرکز مهندسی عصبی همکاری پژوهشی دارند را برای دانشجویان فراهم خواهد ساخت.
شرایط عمومی:
مهارت برقراری ارتباط علمی و توانایی انجام کار تیمی از قبیل بحث های علمی هفتگی و ماهانه تسلط به زبان انگلیسی و ارتباط مکالمه اسکایپ با اساتید خارجی کار تمام وقت در آزمایشگاه علاقه به رشته علوم اعصاب
شرایط تخصصی:
برای دانشجویان دکتری رشته مهندسی کامپیوتر، مهارتهای برنامه نویسی، آشنایی با متدولوژی مهندسی نرم افزار و پیش زمینه در یکی از فیلدهای بازشناسی الگو، یادگیری ماشین، یا پردازش تصویر ضروری است. برای دانشجویان دکتری رشته مهندسی برق، پیش زمینه در الکترونیک، دانش در زمینه های VLSI و MEMSs، و مهارتهای پردازش سیگنال دیجیتال ضروری است. برای دانشجویان رشته علوم اعصاب، پیش زمینه قوی در زیست یا فیزیولوژی، دانش عمومی الکتروفیزیولوژی، و آشنایی با پردازش سیگنال در زبان متلب ضروری است. برای دانشجویان دکتری رشته ریاضی، مهارتهای برنامه نویسی و آشنایی با روشهای عمومی مدلهای ریاضی پدیده های زیستی (مثل آمار، احتمال، سیستمهای دینامیکی، نظریه گراف و توپولوژی) ضروری است.
تماس: دانشجویان متقاضی در صورت تمایل به فعالیت پژوهشی در مرکز مهندسی عصبی، رزومه و خلاصه ای از فعالیت تحقیقاتی گذشته خود به همراه دو توصیه نامه را به آدرس ایمیل rezalashgari@ipm.ir ارسال نمایند.