مرکز پژوهش مهندسی مغز - 1397/5/10

موقعیت‌های پسادکترا

آزمایشگاه‌های مهندسی عصبی و واسط‌های مغزی برای مقطع پسادکترای ۳-ساله (شروع از دی ۱۳۹۶) محقق می‌پذیرد.

شرح وظایف: آزمایشگاه‌های مهندسی عصبی و واسط‌های مغزی برای مقطع پسادکترای ۳-ساله (شروع از دی ۱۳۹۷) محقق می‌پذیرد.
زمینه‌ی اصلی تحقیقاتی این مرکز، بینایی و مهندسی عصبی با تمرکز بر روی مطالعات الکتروفیزیولوژی بینایی پستانداران، علوم اعصاب محاسباتی و پروتزهای بینایی است. داوطلبان باید دارای مدرک دکترای علوم اعصاب، مهندسی برق، مهندسی پزشکی، مهندسی کامپیوتر و یا دیگر حوزه‌های مرتبط باشند. پذیرفته‌شدگان بر روی پروژه‌های مشترک با دانشگاه کلمبیا و دانشگاه ایالتی نیویورک (کالج اپتومتری) کار خواهند کرد.
داوطلبانی که در زمینه‌ی الکتروفیزیولوژی تجربه دارند، لازم است پیش‌زمینه‌ای قوی در پردازش سیگنال و برنامه‌نویسی به زبان متلب داشته باشند و تحت سرپرستی دکتر رضا لشگری، دکتر علی قاضی‌زاده، پروفسور خوزه مانوئل آلونسو و پروفسور جاکلین گاتلیب به تحقیق مشغول خواهند شد. همچنین داوطلبانی که پشتوانه‌ی مهندسی دارند، لازم است دارای تجربه در الکترونیک، پردارش سیگنال، بازیابی الگو، یادگیری ماشین و زبان‌های برنامه‌نویسی باشند.
داوطلبان باید به حیطه‌ی علوم اعصاب علاقه‌مند باشند و بر گفتار و نوشتار در زبان انگلیسی مسلط باشند.
تماس: در صورت علاقه‌مندی، لطفاً سوابق و انگیزش‌نامه‌ی خود (به صورت مختصر) را به همراه ۲ توصیه‌نامه برای دکتر رضا لشگری ارسال کنید (rezalashgari@ipm.ac.ir).