پژوهشکده ذرات و شتابگر - 1394/9/18

اخبار سرن

اسماعیل اسکندری دانشجوی پژوهشکده ذرات و شتابگرها به عنوان یکی از پژوهشگران برتر جوان آزمایش سی‌ام‌اس شناخته شد.
16 آذرماه 1394

"جایزه فیزیک بنیادی سی ام اس" یک جایزه معتبر سالانه آزمایش سی‌ام‌اس در شتابدهنده بزرگ هادرونی سرن در رشته فیزیک ذرات تجربی است. این جایزه مشتمل بر دو جایزه می‌باشد که عبارتند از یک بورس تحقیقاتی که به یک محقق برجسته و جوان آزمایش سی‌ام‌اس تعلق می‌گیرد و همچنین جایزه شناسایی استعدادهای برتر که به تعداد اندکی از محققان تراز اول این آزمایش اعطا می‌شود. اسماعیل اسکندری، دانشجوی دکتری مدرسه ذرات و شتابگر پژوهشگاه دانش های بنیادی موفق شد که "جایزه شناسایی استعدادهای برتر سی‌ام‌اس" را در سال ۲۰۱۵ به خود اختصاص دهد. این جایزه در روز دوشنبه 16 آذرماه طی مراسم جوایز هفته سی‌ام‌اس توسط پروفسور جوزف اینکاندلا، یکی از برجسته‌ترین محققان آزمایش سی‌ام‌اس، از طرف کمیته جایزه فیزیک بنیادی سی‌ام‌اس به ایشان اعطا شد.

The CMS Fundamental Physics Special Recognition Award